Trésor Etang du Cheix

Gastronomisch

Naar aanleiding van renovatie werkzaamheden kunnen wij geen table d'hôtes verzorgen.

 

Wij verzorgen de volgende maaltijden en bijbehorende dranken in onze gezellige salon/eetkamer of op ons terras: 

resto nouvelle table2
salle de manger tresor
salon tresor etang du cheix2
terasse 1
terasse 3
vue la maison avex potager
1/6 
start stop bwd fwd
 

 

 -     het ontbijt

Het ontbijt is zeer uitgebreid met croissants, stokbrood, jam, kaas en vleeswaren inclusief thee of koffie. Dit is bij de prijs van de kamers inbegrepen.

 -          het diner

Het diner bestaat uit 4 gangen en wordt vergezeld van een karaf wijn en water.

Wij zullen u verrassen met typische auvernatse, franse streek- en andere gerechten met zoveel mogelijk ingredienten uit eigen tuin en streek.

Voorgerechten: Frisse salades met de regionale kazen, gesiers de canard of de typische groene linzen van Puy de Dôme. Heerlijk romige quiches, tradioneel zoals de quiche lorraine of een vegetarische variant. En niet te vergeten de geweldige regionale vleeswaren of een zelfgemaakte pate en croute, Pot-au-feu/ marmite Henri IV of een bouillabaisse

Hoofdgerechten: Magret de canard, cuisses de canard confit, Boeuf bourguignonne , blanquette de veau of andere stoofpotten. Geserveerd met vakantieklassiekers zoals pommes de terre au four, ratatouille. Maar we maken ook graag een uitstap naar de exotische keukens van Vietnam, Thailand, Mexico. Op een zwoele lange zomeravond maken wij graag heerlijke gerechten op de BBQ klaar.

Maar laat altijd wat ruimte over voor de regionale kazen (Bleu d'Auvergne, Cantal, Saint Nectaire) en het dessert met Franse klassiekers zoals Creme brulee, iles flottantes, chocolade moelleux , clafoutis maar ook tarte au citron, parfait au noissettes, mint pannacotta met geconfijte groenten 

 -          tussendoor

Er is altijd koffie en thee beschikbaar en u kunt tegen een minimale vergoeding  ook wat te drinken nemen uit onze dranken kelder. Regelmatig zullen we de koffie en thee uitbreiden met iets lekkers.

 

agneau
dorade avec fenouille
ile flotant
kekkererwten
les cadeaux pour la paque
linzen salade
merlu
salat du gesiers
taart
1/9 
start stop bwd fwd